Skicka choklad som present

Skicka choklad som är både ekologisk och rättvisemärkt via Gott Samvete till någon du tycker om. Att skicka choklad som present till någon du tycker om, som exempelvis en födelsedagspresent är något väldigt många uppskattar. Om personen du ska skicka detta till dessutom värnar om att andra ska ha det bra, finns inget bättre att skicka än Fairtrade certifierad choklad. En choklad som är certifierad enligt Fairtrade garanterar att kakao bönderna har blivit skäligt betalda.

Du kan vid beställning bestämma om presenten ska skickas till dig för att lämnas över personligen, eller om vi ska skicka presenten direkt till personen du vill överraska. Det går naturligtvis också skriva ett meddelande om ni önskar att vi skickar presenten ett speciellt datum. Kom dock ihåg att paket endast kan levereras på vardagar. Så rekommendationen är att skicka i tid så presenten kommer fram någon veckodag före helgen. Detta gör att personen kan öppna sin present under helgens kalas.

Vi har ett antal färdigkomponerade boxar av choklad du kan skicka. Skriver du i ett meddelande att du önskar byta ut någonting är det naturligtvis någonting vi ska göra allt för att lösa också.

Present till flickvän eller pojkvän

Skicka choklad med blåbärssmak
Skicka choklad med smak av blåbär och en crunch av cornflakes från Ekorrens ekologiska

Om chokladen du vill skicka är till din käraste flick- eller pojkvän, kanske du är ute efter någonting som är hjärtformat. Vi jobbar för att du när du vill skicka choklad ska kunna göra det så personligt som möjligt. Samtidigt som det är rättvisemärkt. Kan det bli mycket mer kärlek än så? Du visar både kärlek mot arbetarna som har odlat och fått fram kakaon till chokladen, samtidigt som din partner kommer känna kärleken du skickar i en fin smakupplevelse genom sin choklad.

 

Skicka choklad som födelsedagspresent

För att skicka choklad som födelsedagspresent är det ett par saker man bör tänka på. Bl.a. måste chokladen då skickas i tid så den hinner fram innan personen fyller år. Dessutom måste vi ju smycka det lite extra fint när det är en födelsedagspresent. Vill du att vi smyckar presenten innan vi skickar den måste du meddela oss detta när du lägger din order. Vi ser fram emot att överraska dina nära och kära med rättvisemärkt choklad.