Publicerat den

Vinnaren i facebooktävlingen!

Nu har vi utsett en vinnare av godsakerna

Vi vill tacka alla er 159 som deltog i tävlingen

Här är vinnaren: Cornelia Enroth! Stort grattis till dig!

som tröstpris till er övriga kan ni använda rabattkoden ”tröstpris” vid nästa köp och därmed få 10 % rabatt. Denna kod gäller april ut.

Publicerat den

Delta i World Fairtrade Challenge!

Mellan den 7-9:e maj 2018 arrangeras World Fairtrade Challenge 2018 över hela världen. Denna kampanj går till som så att man arrangerar en fika med minst en fairtrade märkt produkt på fikabordet. Kampanjen har faktiskt sitt ursprung här i Sverige, men numer är det en global kampanj.

Samla alla du känner, dina vänner, kollegor, familj eller kanske göra ett större evenemang av din fika. Ju fler vi blir som fikar fairtrade desto större skillnad gör detta för personerna som odlar vår kakao, kaffe & arbetarna på te plantagen. Därför tycker vi du med Gott Samvete ska ansluta dig till världens största rättvisa fika. Du gör det genom att registrera din fika här.

Såhär gör du för att delta i World Fairtrade Challenge:

  1. Registrera din fika här
  2. Bjud in personer till din fika, sprid ordet och utmana andra
  3. Använd officiellt material här: http://butik.fairtrade.se/world-fairtrade-challenge-2018/
  4. Ta bilder och använd hashtaggen #fairtradechallenge i dina sociala medier

Vart köper jag fairtrade fika?

Här på gottsamvete.se kan du köpa vilken vara som helst, då vi enbart säljer produkter som är fairtrade märkta. Vi rekommenderar detta bryggkaffe, detta te, denna mumsiga chokladkaka eller kanske en påse goda praliner.

Fika med Gott Samvete!

Publicerat den

10% rabatt vid prenumeration på nyhetsbrevet

Eftersom det för oss är viktigt att kunna hålla kontakt med dig som kund erbjuder vi dig 10% rabatt på hela sortimentet. Det vi behöver från dig är att du prenumerera på vårt nyhetsbrev, när du gör detta kommer du få en rabattkod du kan använda i kassan vid första köpet.

Detta är dock inte enda rabatten du kommer få ta del av, allt eftersom i våra nyhetsbrev kommer vi erbjuda olika typer av rabatter på rättvisemärkta produkter.

O.B.S. att detta är rabatter direkt tagna från vår marginal på produkterna och inte från råvaruproducenterna i jordbruken.

 

Prenumerera på nyhetsbrevet


Publicerat den

Smaktest av mörk choklad med blåbär

Ekorrens ekologiska blåbärs choklad
Choklad med smak av blåbär och en crunch av cornflakes från Ekorrens ekologiska.

Under gårdagskvällen så genomförde vi ett smakprov av en fairtrademärkt mörk choklad med blåbär från Ekorrens Ekologiska. Enligt texten man kan läsa på produktsidan för denna choklad så påstår man att man ska känna en tydlig smak av blåbär och inte någon kemisk smak som man ofta kan få av andra produkter. Vi kan inte annat än säga att vi faktiskt håller med.

Chokladen hade en riktigt bra smak rent chokladmässigt, samt en riktigt tydlig blåbärssmak. Att det fanns något mer där i kände vi också av den tydliga crunch när man tuggade chokladen, detta visar sig vara cornflakesbitar. Det lyfta chokladen i våra ögon och gjorde att den smakade lite extra gott. Ni vet man tycker chokladen smälte lite lagom i munnen, sen känner man blåbärs tonerna för att när man tugga till känner hur det nästan knastrar lite i munnen.

Denna mörka choklad med blåbärssmak får riktigt höga poäng av oss! Den hamnar under produkter vi rekommenderar på startsidan utan tvekan.

Publicerat den

Första leveransen av varor

Nu börjar vi verkligen närma oss! Idag fick vi nämligen leveransen av de första produkterna som vi ska sälja på GottSamvete.se. Produkterna vi har beställt in är kaffe, choklad och te. Alla produkter är självklart certifierade av fairtrade och även ekologiska. Kolla igenom vårt sortiment och se vilka varor vi har fått in, du kan välja och vraka precis vad som helst utan att behöva äta med dåligt samvete.

Publicerat den

Lansering av en e-handel med gott samvete

Det är inom kort dags för oss att lansera vår nya e-handel, där vår nisch är Fairtrade certifierade produkter. Vi har valt denna nisch eftersom vi aldrig under några som helst omständigheter vill att någon ska råka illa ut bara för att vi vill avnjuta en god kopp kaffe, te eller en god bit choklad.

prag-resa-jimmie-ida-300x300

Eftersom att vår nisch handlar om att vi ska kunna njuta med gott samvete, så tyckte vi att det skulle passa som ett bra namn. Därav har vi valt att döpa vår e-handel till just det, gottsamvete.se.

Vi, Ida & Jimmie, ser fram emot att ha dig som en återkommande kund för att fortsättningsvis kunna njuta av vårt frukost te & kaffe med gott samvete.

Varmt välkommen!