Publicerat den

Delta i World Fairtrade Challenge!

Mellan den 7-9:e maj 2018 arrangeras World Fairtrade Challenge 2018 över hela världen. Denna kampanj går till som så att man arrangerar en fika med minst en fairtrade märkt produkt på fikabordet. Kampanjen har faktiskt sitt ursprung här i Sverige, men numer är det en global kampanj.

Samla alla du känner, dina vänner, kollegor, familj eller kanske göra ett större evenemang av din fika. Ju fler vi blir som fikar fairtrade desto större skillnad gör detta för personerna som odlar vår kakao, kaffe & arbetarna på te plantagen. Därför tycker vi du med Gott Samvete ska ansluta dig till världens största rättvisa fika. Du gör det genom att registrera din fika här.

Såhär gör du för att delta i World Fairtrade Challenge:

  1. Registrera din fika här
  2. Bjud in personer till din fika, sprid ordet och utmana andra
  3. Använd officiellt material här: http://butik.fairtrade.se/world-fairtrade-challenge-2018/
  4. Ta bilder och använd hashtaggen #fairtradechallenge i dina sociala medier

Vart köper jag fairtrade fika?

Här på gottsamvete.se kan du köpa vilken vara som helst, då vi enbart säljer produkter som är fairtrade märkta. Vi rekommenderar detta bryggkaffe, detta te, denna mumsiga chokladkaka eller kanske en påse goda praliner.

Fika med Gott Samvete!